330
post-template-default,single,single-post,postid-330,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

CONCEPT VAKANTIEHUIS ZEELAND

Wat een leuke opdracht! Een vakantie huisje ontwerpen in Zeeland. Bij mij gaat direct alles borrelen. De uitdaging was een kleine ruimte en budget. Dus we hebben geprobeerd om een natuurlijke, warme maar modere strand sfeer neer te zetten. De opdracht gevers waren erg enthousiast, en als het huisje klaar is hoop ik de after foto’s met jullie te delen.

Sfeer huis

De Sfeer van dit vakantiehuis aan het stand zou ik willen omschrijven als Natuurlijk, Modern met design Invloeden. Mijn advies was gaan voor echte materialen en natuurlijke kleuren, met hier en daar een subtiel zwart accent voor de stoerheid. Met een witte houten vloer wordt het huisje licht en ruimtelijk. Hier en daar zou ik (betaalbare) art prints ophangen, zodat het een beetje een design look krijgt.

Plattegrond & Indeling

Sfeer Keuken

Mijn advies was dat als de basis van de huidige keukenkastjes nog goed is, ik er underlayment deurtjes voor zou maken. Geeft direct een lekker strand sfeertje, en lekker budget proof. Indien voldoende ruimte zou ik kiezen voor een mooie plank boven de keuken ipv bovenkastjes voor een wat ruimtelijker effect. Boven de keuken zou ik gaan voor traditionele witjes, helemaal van nu en goedkoop.