1073
post-template-default,single,single-post,postid-1073,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

KNAPPE ART-WALL INSPIRATIE

Hoe knap is deze art wall van Mortil Mernee? Ik kwam een foto tegen op Pinterest en ik MOEST er meer van zien, na wat doorklikken kwam ik de rest van deze foto’s tegen, and i love it! De kleuren, prints en de verschillende lijsten; helemaal verliefd! Prints, kunst en boeken gebruik ik veel in de styling van woningen. Dit is iets waarmee je een huis persoonlijkheid kan geven door te laten zien welke kleuren en printen jij mooi vind en verschillende stijlen te combineren. Je kan er zelfs mooie persoonlijke foto prints tussen hangen om het nog meer eigen te maken. 

Wat vind jij van deze sfeer? De vrouw achter Mortil Mernee is de Deense Louise, getrouwd en moeder van Merle en Neel. Ze woont in het Deense Jutland en op haar Instagram en website kan je hun familie leven volgen. Ze wonen in een eeuwen oude villa en de kleuren en inrichting van het huis veranderen ieder seizoen.

k zal binnenkort meer posten waar ik de mooiste prints en lijsten shop. Keep you posted!

Zou het leuk vinden als je het me laat weten.

x Suus