1115
post-template-default,single,single-post,postid-1115,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

SFEERVOLLE WARME KERSTSTYLING 2020

Styling Heroes Kerst 2020

Wat een jaar is 2020 geweest, en na de berichten van deze week zitten we er nog wel even in. Des te meer reden om heel veel gezelligheid in huis te halen! 

Je ziet al sinds begin december dat mensen de kersbomen in huis aan het halen zijn. Ik heb voor de deur ook lekker gezellige kerstboompjes gezet en een guirlande in de raam kozijnen gelegd. 

Ik heb een spiraal kerstboom gemaakt met eucalyptus en droogtakken en wat glittertakken. Ben heel blij met het resultaat en heb er zelfs 10 verkocht via Instagram. De groene takken en bruine Pampasen ballen steken mooi af tegen de blauwe muur. We hebben de traditie dat Bo ieder jaar zelf een kerstboompje mag uitzoeken en 1 nieuwe bal mag uitzoeken. Dit jaar werd het een Ariel de Zeemeermin ’bal’. Thuis gingen we het boompje samen optuigen, helemaal in haar element is ze dan.

Boven de tafel had ik al een hangende pampascloud hangen. Hier heb ik wat extra glittertakken bij gestoken. En heb er super mooie handgemaakte droogbloem ballen van Aimelie aangehangen. Op de wand hangt een mooi maantje van droogtakken en deze is ook van Aimelie. Ik heb gekozen voor een off-whitetafelkleed en servetten, omdat dit mooi afsteekt tegen de bruine wand, deze zijn van The Table Amsterdam.

In het midden van de tafel ligt een centerpiece van droogbloemen gemaakt door Aimelie. Snap dat je dit waarschijnlijk niet gaat bestellen voor de kersttafel, als alternatief kan je dan wat lage vaasjes met droogtakken op tafel zetten. De kaarsen in het midden kocht ik bij Noa May Living. Het Servies is van The Table Amsterdam. Dit mooie duurzame merk heeft als visie dat je gedurende je leven je een servies collectie spaart en dat dit ontstaat, niet alles hoeft hetzelfde te zijn. Ze verkopen om deze reden ook vintage servies. Leuk om ook een mooie taart te maken of te bestellen. Je zou zo’n soort taart ook van kwart taart beslag kunnen maken. Wat rood fruit erop en klaar ben je!

Het geheel zie er heel rijk uit maar het is echt simpel. Veel succes en hele fijne en bovenal gezonde feestdagen gewenst!