1152
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1152,page-parent,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Indelingsadvies Styling Heroes

€1250,-

INDELINGSADVIES

Ben je op zoek naar een optimale indeling van de ruimte? Dit advies is ideaal als je gaat verhuizen, gaat verbouwen of wanneer je persoonlijke situatie verandert (gezinsuitbreiding, kantoor aan huis), waardoor je de indeling wilt omgooien. Aan de hand van een uitgebreide intake ga ik voor jullie puzzelen. Net zolang totdat de wanden en meubels op hun plek staan en de kamer gezellig, overzichtelijk en ruim aanvoelt.

€600,-

BRAINSTORMSESSIE

Tijdens deze brainstormsessie kan je al je interieurvragen stellen. In 2 uur tijd geef ik je alle kleur- en stylingadviezen die je nodig hebt om de ruimte op basis van jouw woonwensen perfect in te delen. En ik laat je op locatie zien hoe je zelfs met kleine aanpassingen een groots resultaat bereikt.

Brainstormsessie Styling Heroes
Personal afstyling Styling Heroes

€750,-

INTERIEURSTYLING OP LOCATIE

Soms klopt de basis van je interieur al, maar heb je toch het gevoel dat er nog iets ontbreekt. Als interieurstyliste help ik je in zo’n geval graag de puntjes op de i te zetten. Op basis van al jouw wensen en budget kan ik elke ruimte afstylen. Ik creëer verfrissende combinaties en mix en match nieuwe woonaccessoires met items die je al in huis hebt. Het resultaat: een huis dat je smaak weerspiegelt en aanvoelt als thuis.

€2000,-

INTERIEURADVIES TOTAAL

Bij dit totaalpakket neem ik de complete inrichting van een of meer ruimtes voor je uit handen. Ik deel de voor je ruimte in, zorg voor een verlichtingsplan, meubelplan en geef uitgebreid advies over de juiste kleuren, materialen en woonaccessoires. Zo heb je straks een fijne indeling en duurzaam interieur dat helemaal bij jullie past. Nu en in de toekomst.

Interieur advies totaal Styling Heroes
Interieur advies op maat Styling Heroes

€ op aanvraag

INTERIEURADVIES OP MAAT

Heb je een uitgebreider of juist compacter interieuradvies nodig dat de interieuradvies pakketten die je op de site ziet? Laat het me dan vooral weten. Ik hou van een uitdaging en denk graag met je mee naar een passende oplossing voor jou.

€1500,-

TUINONTWERP

De tuin is steeds meer een verlengstuk van de woonkamer. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het indelen en stylen van je tuin, balkon of terras? Ik zorg voor een multifunctionele buitenruimte om het hele jaar door van te genieten. Met een fijne speelplek voor de kinderen en voldoende zithoekjes voor alle momenten van de dag.

Tuinontwerp Styling Heroes