1421
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1421,page-child,parent-pageid-1152,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BRAINSTORMSESSIE

– Klopt de basis van jouw huis, maar mist het net de puntjes op de i?
– Ben je blij met de losse meubels en accessoires die je gekocht en verzameld hebt, maar lukt het je nog niet om er een kloppend geheel van te maken?
– Hebben jij en je partner twee verschillende woonstijlen en weet je niet hoe je ze het beste combineert?
– Of zit je vol inspiratie en ideeën en heb je vooral moeite om knopen door te hakken?

Dan is dit compacte interieuradvies perfect voor jou!

Neem contact op
Brainstorm Styling Heroes

IN 2 UUR VAN WOONIDEEEN NAAR CONCRETE PLANNEN

Nadat je contact hebt opgenomen, maken we een afspraak voor een mondeling interieuradvies bij je thuis of op je werkplek. Binnen 2 uur bespreken we samen al je woonwensen en ideeën voor één specifieke ruimte. Dat kan de woonkamer zijn, maar ook een slaapkamer, kinderkamer of werkkamer.

Tijdens deze brainstormsessie kan je al je vragen stellen en ik zal je kleur- en stylingadvies geven en tips om de ruimte op basis van jouw wensen zo optimaal mogelijk in te delen. Ik laat je ter plekke zien hoe je zelfs met kleine veranderingen een groots effect bereikt.

Na afloop ontvang je van mij een mail met alle besproken punten, de juiste kleurnummers en shoptips. Zo kan je met gemak zelf aan de slag met alle tips en tricks.

Plan een afspraak
Interieurstyling op locatie moodboard

VOORBEREIDING: EEN MOODBOARD MAKEN

Om je goed te kunnen helpen, vraag ik je om vóór onze afspraak alvast een aantal fysieke inspiratiebeelden te verzamelen van sferen, kleuren en interieurs die je mooi vindt. Dit mag trouwens ook een natuurplaatje zijn, een tof hotel, een restaurant of passende quote.

Door je eigen papieren moodboard te maken, heb ik tijdens de sessie meteen een helder beeld van wat je mooi vindt en wat je graag met je interieur wilt bereiken. Zo komen we direct tot de kern.

En maak je geen zorgen als je plaatjes hebt in verschillende stijlen. Tijdens ons gesprek zullen we dit juist samen kaderen en er een mooi moodboard maken, zodat er meer balans en eenheid in de ruimte ontstaat. Daarom is het handig dat je voor de brainstormsessie al inspiratiebeelden in print hebt.

Klinkt goed, dat wil ik
Brainstorm Amsterdam

BIJ DIT INTERIEURADVIES BRAINSTORM PAKKET INBEGREPEN:

• Een persoonlijk interieuradvies op locatie (2 uur)
• Mondeling advies op het gebied van indeling, kleur, styling.
• Antwoord op al je persoonlijke woonvragen.
• Jouw ideeën en wensen omgezet naar concrete oplossingen om eenheid en helderheid te creëren.
• Een duidelijk overzicht met alle besproken punten per mail.
• En natuurlijk een flinke dosis wooninspiratie, oplossingen en tips waarmee je lekker zelf aan de slag kunt.

Investering: per ruimte vanaf 600,- ex. btw en reiskosten
De reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Amsterdam zijn gratis. Buiten een straal van 30 km rekent Styling Heroes een reistijdvergoeding van 0,30 per km.

Plan een afspraak

“Ik heb urenlang op Pinterest en in woonbladen gekeken om ideeën op te doen, maar ik kwam er maar niet uit met ons interieur. Tijdens deze brainstorm enorm blij verrast door de inspirerende en bruikbare adviezen van Susanne! Had ik zelf niet kunnen bedenken!”
– Sigrid Sloot

FAQ BRAINSTORMSESSIE INTERIEURADVIES

+ Kan deze brainstormsessie ook online?
Liever niet, ik heb dit eerder wel gedaan, maar om echt een goed beeld van de ruimte en jouw wensen te krijgen, werkt het voor ons beiden fijner om live af te spreken. En ’t is wel zo gezellig 😉

+ Is deze brainstorm ook mogelijk voor meerdere ruimtes?
Zeker, leuk juist! Dan betaal je 500,- per ruimte. Mocht je willen brainstormen over de hele woning, dan kunnen we altijd even overleggen over een totaalprijs.

+ Hebben we vooraf een kennismakingsgesprek?
We bellen of mailen om een afspraak in te plannen, maar bij deze interieuradvies brainstorm zit geen los kennismakingsgesprek. Dat is ook niet nodig bij dit pakket. Want gelukkig is er tijdens de brainstormsessie alle tijd om elkaar te leren kennen en kunnen we gelijk de diepte induiken.

+ Zitten er ook 3D tekeningen of een indelingsadvies inbegrepen?
Na afloop van ons gesprek mail ik je een overzicht van alles wat we besproken hebben. Plattegronden of 3D tekeningen zitten hier niet bij. Wil je dat liever wel? Dan kun je kiezen voor een indelingsadvies of interieuradvies totaal.

+ Hoe zit het met betalen?
Na de brainstorm sessie ontvang je een factuur die je binnen 3 dagen mag betalen. Mocht je liever een Tikkie willen, dan kan dat ook.

+ Ik heb een andere vraag
Neem gerust contact op als je vragen hebt of een offerte op maat wilt ontvangen. Je kunt me bereiken via: susanne@stylingheroes.nl en +31 6 12576607.