1317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1317,page-child,parent-pageid-1152,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

INDELINGSADVIES

– Wil je een nieuwe indeling voor je huidige woning?
– Ga je verhuizen en zoek je de perfecte indeling van jouw nieuwe huis?
– Gaat de indeling vanwege een verbouwing of aanbouw op zijn kop en wil je hulp om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen?

Laat me je helpen bij het bepalen van de allerbeste indeling.

Neem contact op
Susanne van Helden

INTAKE VOOR EEN OPTIMALE INDELING VAN DE RUIMTE

Voordat ik bij jullie langskom, kun je alvast de plattegrond, eventuele technische bouwtekeningen, foto’s en inspiratiebeelden naar me mailen.

Tijdens de persoonlijke intake bij jullie thuis kan ik de ruimte nog ’s extra in me opnemen en extra maten inmeten. Ik ga je veel vragen stellen, zodat ik precies weet welke functies de ruimte moet krijgen, welke bestaande meubels je wilt houden en waar iets nieuws voor in de plaats mag komen.

Ik vind het erg belangrijk om er in dit gesprek achter te komen wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn, voor nu en de toekomst. Op deze manier krijg je een indeling en interieur dat echt bij jullie past.

Plan een afspraak
Indelingsadvies Styling Heroes

PUZZELEN EN 2D PLATTEGRONDEN

Na dit wensgesprek ga ik net zolang puzzelen, totdat ik de kamer optimaal is ingedeeld. Vooral in de stad is het aantal vierkante meters vaak beperkt, dus in zo’n situatie zorg ik voor een overzichtelijke indeling die ruim aanvoelt.

Als de puzzel compleet is en de wanden en meubels op hun plek staan, ontvang je per mail een pdf-bestand met daarin het advies, uitgewerkt in 2 plattegronden met verschillende indelingsopties voor de ruimte naar keuze. Ook zit er een uitgebreide toelichting bij.

En mocht je na het ontvangen van het indelingsadvies nog extra vragen hebben, dan kunnen we deze telefonisch of via Zoom bespreken. Omdat ik graag wil dat jullie 100% tevreden zijn en jaren vooruit kunnen met dit indelingsadvies krijgen jullie ook één correctieronde.

Klinkt goed, dat wil ik
Indelingsadvies Amsterdam

Bij dit indelingsadvies inbegrepen:
• Twee verschillende indelingsopties voor de ruimte naar keuze.
• Een persoonlijk plan op maat, afgestemd op de ruimte en rekening houdend met de afmetingen van bestaande meubels.
• Een berg aan creatieve ideeën voor het toepassen van maatwerk meubilair of het aanschaffen van nieuw meubilair.
• Eén feedbackronde voor het stellen van extra vragen of het bespreken van kleine aanpassingen.

Investering: per ruimte vanaf 1250,- ex. btw en reiskosten
De reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Amsterdam zijn gratis. Buiten een straal van 30 km rekent Styling Heroes een reistijdvergoeding van 0,30 per km.

Plan een afspraak

Zo fijn als iemand precies weet wat je bedoeld en het zo mooi kan vertalen naar een werkbaar plan. Ben nog steeds dagelijks blij met het eindresultaat!”
–  Paulien Vis

FAQ INDELINGSADVIES

+ Kan dit advies ook online?
Om een compleet beeld van de ruimte en jouw wensen te krijgen, is het voor ons beiden het meest effectief om op locatie af te spreken. En ’t is wel zo gezellig 😉

+ Zitten bij het indelingsadvies ook een kleuradvies en stylingadvies?
In het indelingsplan zit geen kleur- of stylingadvies. Het is puur een advies hoe je de ruimte het beste kan indelen. Wil je dat er bij, dan kun je beter kiezen voor het totaal interieuradvies.

+ Zijn de plattegronden technisch kloppend?
Ik heb ervaring met het bedenken van een optimale indeling en het neerzetten of weghalen van wanden. Ik ben opgeleid als interieurontwerper en ben geen interieurarchitect, die nog net wat meer technische kennis heeft over constructies. Wel ben ik oplossingsgericht en bedreven in het bedenken van uitvoerbare oplossingen, waardoor een architect de aangeleverde indeling meestal alleen technisch hoeft te finetunen. Denk bijvoorbeeld aan een extra draagbalk. Vaak kan de aannemer meteen aan de slag met mijn indelingsadvies en is er helemaal geen architect nodig.

+ Zitten er ook 3D tekeningen bij het indelingsadvies inbegrepen?
Na afloop van ons gesprek mail ik je een uitgebreid overzicht van alles wat we besproken hebben. Je ontvangt 2D plattegronden met indelingsopties en ik maak een sfeerbord voor je, zodat je al een compleet beeld krijgt van hoe indeling er straks uit zal zien. Het laten maken van een extra 3D tekening van de ruimte is 500,- excl. extra. Wil je graag zo’n 3D ontwerp ontvangen? Geef dit dan eventjes aan tijdens onze kennismaking of de afspraak bij jullie thuis.

+ Hoe zit het met de kosten?
De prijs voor het indelingsadvies is gebaseerd op één ruimte, zoals de woonkamer of de kinderkamer. Wil je meerdere ruimtes opnieuw laten indelen of een hele verdieping aanpakken?  Dat kan! Dan betaal je 750,- excl. per ruimte. En we kunnen altijd even overleggen over een totaalprijs voor het hele project. Je kunt me hiervoor bereiken via: susanne@stylingheroes.nl en +31 6 12576607.

+ Ik heb een andere vraag
Neem gerust contact op als je vragen hebt of een offerte op maat wilt ontvangen. Je kunt me bereiken via: susanne@stylingheroes.nl en +31 6 12576607.