1456
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1456,page-child,parent-pageid-1152,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

INTERIEURADVIES OP MAAT

Past jouw woonwens niet helemaal bij de interieurpakketten die ik aanbied? Dan kan je ook bij me terecht voor een maatwerk interieur advies.

Denk bijvoorbeeld aan alleen een kleuradvies voor een bepaalde ruimte. Of een personal shopping sessie om samen de passende meubels en/of accessoires voor je ruimte te zoeken. Samen vinden we een passende oplossing voor jouw interieur.

Neem contact op
Susanne van Helden

PLAN EEN PERSOONLIJKE INTAKE

Om je ideeën en de mogelijkheden te bespreken, kun je een online intakegesprek plannen. Ik help je te achterhalen hoe we je wensen binnen jouw budget kunnen vertalen naar jouw droominterieur.

Ook leg ik je uit hoe ik tijdens een interieuradvies te werk ga. Zo krijg je een goed beeld of mijn werkwijze bij je past. Na het intakegesprek ontvang je op basis van wat besproken hebben een persoonlijk interieuradvies op maat.

Plan een afspraak

MAATWERK INTERIEUR

Heb je een uitgebreider of juist compacter advies nodig dan de pakketten die je op de website ziet staan? Ga je verbouwen en heb je een persoonlijke interieurstylist nodig die je van A tot Z bij dit grote project helpt?

Vanuit Styling Heroes help ik je graag aan een interieur advies op maat. Van brainstormsessie, stylingadvies tot een interieuradvies + bouwbegeleiding van je complete woning. Alles is mogelijk en ik maak graag een projectprijs voor je.

Klinkt goed, dat wil ik

Susanne is relaxed, professioneel, erg klantgericht en leverde een heel mooie resultaat!!”
–  Liesbeth Huisman

FAQ INTERIEURADVIES OP MAAT

+ Hoe weet ik welk pakket voor mij het beste geschikt is?
Wil je een totaal plan voor welke ruimte dan ook (woonkamer, badkamer, kinderkamer, etc)?  Dan kies je Interieur advies totaal.

Gaat het je vooral om het vinden van de juiste indeling van de ruimte, dan kies je een Indelingsadvies.

Heb je wel ideeën, en wil je een mooi geheel van je interieur maken, dan plan je een Brainstormsessie.

 

Staat jouw woonwens er niet bij? Mail of bel met dan even, via: susanne@stylingheroes.nl en +31 6 12576607 voor een advies op maat.

+ Ik heb een andere vraag
Neem gerust contact op als je vragen hebt of een offerte op maat wilt ontvangen. Je kunt me bereiken via: susanne@stylingheroes.nl en +31 6 12576607.