1448
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1448,page-child,parent-pageid-1152,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

INTERIEURADVIES TOTAAL

– Heb je het druk en weinig tijd om je met de inrichting van jullie huis bezig te houden?
– Hebben jullie een nieuwe woning gekocht en geen idee waar te beginnen?
– Lukt het maar niet om een eenheid in je huis te krijgen met verschillende stijlen (om nog maar te zwijgen over al dat kinderspeelgoed)?
– Ga je uitbouwen en ben je zoekende hoe je het extra woonoppervlak bij de bestaande ruimte kunt betrekken?

Dan is het Totaal Interieuradvies iets voor jou.

Neem contact op
Interieuradvies totaal Styling Heroes

STARTING WITH A DREAM: JOUW PERSOONLIJKE MOODBOARD

Voordat ik bij je thuis kom, ga je zelf aan de slag met een moodboard. In deze voorbereidende fase mag je lekker los gaan met inspiratiebeelden van sferen, kleuren en interieurs die bij je passen.

Denk breed! Je hoeft niet alleen maar interieurplaatjes te verzamelen, je kan ook een mooi natuurplaatje of kleding in de stijl of kleuren die je mooi vindt aan dit sfeerbord toevoegen.

Je kan een papieren moodboard maken, maar ook een Pinterest-bord is helemaal goed. Net wat voor jou het fijnste werkt om te bedenken hoe jouw droominterieur eruit ziet en heerlijk creatief bezig te zijn.

Plan een afspraak
Interieuradvies totaal Styling Heroes Amsterdam

INTAKE INTERIEURADVIES: SHOW ME YOUR HOME

Tijdens een persoonlijke intake bij jullie thuis zal ik de ruimte goed in mij opnemen, extra maten inmeten en een duidelijk beeld proberen te vormen van jullie wensen.

Ik vind het erg belangrijk om er in dit gesprek goed achter te komen wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn, voor nu en de toekomst. Op deze manier krijg je een indeling en tijdloos interieur dat echt bij jullie past.

Daarna ga ik voor jullie aan de slag. Je ontvangt een moodboard, plattegrond met indelingsopties, een meubelplan, kleuren- en materialenplan inclusief stalen, verlichtingsplan en handige shoppinglijsten. Tijdens een afspraak bij jou op locatie licht ik dit complete interieuradvies uitgebreid toe.

Klinkt goed, dat wil ik
Interieuradvies totaal Styling Heroes Slaapkamer

BIJ DIT TOTAALPAKKET INBEGREPEN

• Intakegesprek bij jullie thuis of op kantoor
• Moodboard
• 2D Plattegrond
• Voorstel voor kleur- en materiaalgebruik (inclusief nummers)
• Voorstel voor meubels en decoratie van de ruimte
• Shoppinglijsten waar je nieuwe meubels en accessoires kunt kopen
• Verlichtingsplan

Investering: per ruimte vanaf 2000,- ex. btw en reiskosten
De reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Amsterdam zijn gratis. Buiten een straal van 30 km rekent Styling Heroes een reistijdvergoeding van 0,30 per km.

Plan een afspraak

FAQ INTERIEURADVIES TOTAAL

+ Wat is het verschil tussen de Brainstormsessie en het Interieuradvies totaal?
Zoals de naam al een beetje doet vermoeden, is het Interieuradvies totaal een stuk uitgebreider dan de Brainstormsessie. Je gaat eerst zelf aan de slag met het maken van een moodboard en deze stuur je voor de intake naar me toe. Daardoor kan ik de tijd nemen om vooraf alvast wat inspiratie op te doen. Dan volgt de uitgebreide intake op locatie en krijg je een moodboard van mij + een uitvoeriger voorstel van kleuren, materialen, meubels en decoratie. Ook zit bij het totaalpakket een verlichtingsplan inbegrepen.

+ Zitten er ook 3D tekeningen bij het indelingsadvies inbegrepen?
Na afloop van ons gesprek mail ik je een uitgebreid overzicht van alles wat we besproken hebben. Je ontvangt een moodboard en 2D plattegronden met de indeling. Dit geeft je al een compleet beeld van hoe jullie interieur er straks uit komt te zien. Het laten maken van een extra 3D tekeningen van de ruimte is 500,- excl. extra. Je ontvangt dan naast de standaard 2D plattegronden ongeveer acht 3D tekeningen die je een totaaloverzicht van de ruimte geven. Wil je graag zo’n 3D ontwerp ontvangen? Geef dit dan eventjes aan tijdens onze kennismaking of de afspraak bij jullie thuis.

+ Hoe uitgebreid is het lichtplan?
Ik hou rekening met bestaande lichtpunten en geef bij een nieuwbouw woning aan waar ideaal gezien nog lichtpunten zouden kunnen komen. Maar ik ben geen lichtexpert.

+ Hoelang duurt het van intakegesprek tot interieuradvies?
Dat hangt af van de grootte van de opdracht en de ruimte in m’n agenda. Maar gemiddeld ontvang je binnen een maand na de persoonlijke intake alle adviezen.

+ Wat zijn de kosten voor meer dan één ruimte?
Wil je meer ruimtes laten inrichten, dan betaal je 1500,- per ruimte. Maar mocht je m’n hulp willen inschakelen voor de hele woning, dan kunnen we altijd even overleggen over een projectprijs.

+ Kun je nog een keer langskomen als we alle veranderingen hebben doorgevoerd en de nieuwe meubels en accessoires binnen zijn?
Ja, dat kan zeker! Veel mensen die ik eerder heb geholpen met een totaaladvies, plannen een tijdje later een afstyling afspraak in. Tijdens zo’n stylingsessie kan ik je helpen de puntjes op de i te zetten, zodat jouw interieur straks helemaal kloppend voelt. Juist die kleine aanpassingen, zoals net dat ene schilderij aan de muur of die mooie vaas met bloemen op tafel, maken het grote verschil bij het creëren van een passend thuis.

+ Ik heb een andere vraag
Neem gerust contact op als je vragen hebt of een offerte op maat wilt ontvangen. Je kunt me bereiken via: susanne@stylingheroes.nl en +31 6 12576607.