1432
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1432,page-child,parent-pageid-1152,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

INTERIEURSTYLING OP LOCATIE

– Staat de basis van jouw interieur, maar lukt het je maar niet om het gezellig te maken?
– Vraag jij je af hoe je je overvolle woonkamer rustig en ruimtelijk krijgt?
– Heb je toffe accessoires in huis, maar kom je er niet uit hoe ze het beste tot hun recht komen in jouw interieur?
– Voelt de ruimte niet als een geheel en mist het die kers op de taart?

Interieurstyling op locatie zorgt ervoor dat het plaatje klopt.

Neem contact op
Interieurstyling op locatie moodboard

VOORBEREIDING: JOUW STYLINGWENSEN

Voordat ik bij je thuis of op kantoor kom, vraag ik je om foto’s en een filmpje van de ruimte te maken en op te sturen. Tijdens deze fase kun je aangeven wat je wensen zijn. Ben je op zoek naar rust, of voelt de kamer juist te druk of te kil?

Ook mag je een (Pinterest) moodboard maken, zodat ik een goed beeld krijg van wat je leuk vindt qua stijl. Op basis van al jouw wensen en budget maak ik een plan voor de afstyling en ga – als het nodig is – voor je shoppen.

Plan een afspraak
Interieurstyling op locatie Amsterdam

THE FINAL TOUCH: HET VERSCHIL TUSSEN GOED EN GEWELDIG

Nadat het stylingplan klaar is en ik alle woonaccessoires voor je heb verzameld, kom ik langs om de ruimte af te stylen. Net zoals je bij de interieur programma’s op tv ziet, mogen jullie een paar uurtjes wat voor jezelf doen, zodat ik voor jullie aan de gang kan. Afhankelijk van de grootte van de ruimte en jullie wensen, heb ik ongeveer 2 uur nodig voor de afstyling.

Als interieurstyliste weet ik snel de juiste composities te maken, zodat de ruimte klopt en volledig bij jullie past. Ik groepeer accessoires, zodat er rust ontstaat, zorg voor een mooie materiaalmix en zorg dat de items in verhouding perfect passen op de plek waar ze worden neergezet of opgehangen.

Ik zorg voor verfrissende combinaties die je zelf niet had kunnen bedenken. Dat betekent niet dat je alleen maar nieuwe spullen hoeft te kopen. Juist niet! Eigenheid creëer je met name door accessoires. Daarom mix en match ik nieuwe items met woonspullen die jullie al hebben. Zo komen jullie terug in een huis dat gelijk aanvoelt als thuis.

Klinkt goed, dat wil ik
Interieurstyling op locatie Susanne

BIJ DIT PAKKET INBEGREPEN

• Een persoonlijk stylingadvies op locatie (circa 2 uur)
• Zowel voor mensen die al eerder een brainstormsessie, indelingsadvies of totaal interieuradvies hebben gedaan, en willen dat het nieuwe interieur er helemaal piekfijn uitziet. Maar ook los boekbaar, wanneer je alleen stylinghulp wilt.
• Je woonwensen omgezet naar concrete oplossingen.
• Mix en match van bestaande en nieuwe woonaccessoires.
• Frisse wooninspiratie om voortaan gemakkelijker te shoppen in de stijl die bij je past.

Investering: per ruimte vanaf 750,- ex. btw en reiskosten
De reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Amsterdam zijn gratis. Buiten een straal van 30 km rekent Styling Heroes een reistijdvergoeding van 0,30 per km.

Plan een afspraak

FAQ INTERIEURSTYLING OP LOCATIE

+ Is dit afstyling pakket alleen geschikt voor de woonkamer?
Nee, de woonkamer is wel de meest voorkomende ruimte voor afstyling. Maar als je een werkkamer, slaapkamer of andere ruimte wilt laten afstylen, kan dat uiteraard ook.

+ Moet ik direct beslissen welke nieuwe woonaccessoires we houden?
Ja dat is wel het handigst. We nemen ruim de tijd, zodat je echt even kunt voelen welke nieuwe items je mooi vindt en wilt houden.

+ Betekent afstyling dat ik alleen maar nieuwe spullen moet kopen?
Nee hoor! Ten eerste is het shoppen van nieuwe items niet per se nodig. Wellicht heb je al voldoende items in huis. En ten tweede schaf ik woonspullen aan die passen binnen het budget dat je vooraf hebt doorgegeven. Ik vind het juist superleuk om oud en nieuw met elkaar te combineren. Dit zorgt voor een verrassend eindresultaat, dat tegelijkertijd meteen met jullie matcht en ‘eigen’ voelt.

+ Is alleen een shoppinglijst niet voldoende, zodat ik de accessoires zelf neer kan zetten?
Bij de brainstormsessie, het indelingsadvies en het totaal interieuradvies geef ik al veel concrete adviezen hoe je de styling globaal aan kunt pakken. Maar wat ik merkte, is dat mensen vervolgens mooie spullen shoppen, maar het ze zelf net niet lukt om alles op de juiste plek te zetten. Ik kan dit al wel op een tekening aangeven, maar juist die kleine dingetjes kun je niet aangeven in een plan. Denk maar aan een mooie kandelaar die net een stukje opschuift. Of een gave vaas met droogtakken die nog mist. Details maken het verschil, maken de ruimte persoonlijk en zorgen voor extra sfeer.

+ Mag ik mee tijdens het shoppen voor de afstyling?
Samen shoppen is heel gezellig, maar minder efficiënt 😉 Als je graag een keertje samen wilt winkelen, kun je wel een personal shopping sessie inplannen om samen meubels en/of accessoires te shoppen. Dat valt onder interieuradvies op maat.

+ Kan ik meerdere ruimtes laten afstylen?
Natuurlijk, superleuk! De prijs is gebaseerd op één ruimte, zoals de woonkamer of de kinderkamer. Wil je meerdere ruimtes laten afstylen of een hele verdieping aanpakken?  Dan betaal je 500,- excl. per ruimte. En we kunnen altijd even overleggen over een totaalprijs voor het hele project. Je kunt me hiervoor bereiken via: susanne@stylingheroes.nl en +31 6 12576607.

+ Ik heb een andere vraag
Neem gerust contact op als je vragen hebt of een offerte op maat wilt ontvangen. Je kunt me bereiken via: susanne@stylingheroes.nl en +31 6 12576607.