1469
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1469,page-child,parent-pageid-1152,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

TUINONTWERP

– Ben je op zoek naar de juiste sfeer en indeling voor je tuin?
– Heb je een kleine stadstuin die je wat groter wilt laten lijken?
– Is de tuin van jouw (nieuwbouw) woning één grote zandbak en wil je hulp bij de inrichting?
– Wil je dat binnen en buiten meer met elkaar in verbinding staan?

Dan is dit tuinontwerp advies precies wat je zoekt.

Neem contact op
Tuinontwerp Styling Heroes

VOORBEREIDING:PLAATJES VAN JOUW DROOMTUIN

Vóór het tuinontwerp advies mag je eerst zelf creatief aan de slag met een Pinterest moodboard voor jouw droomtuin. Dat hoeft geen perfect gestyled sfeerbord te zijn, verzamel simpelweg inspiratiebeelden van sferen, kleuren en tuinen die je mooi vindt. Foto’s van je eigen interieur en interieurplaatjes zorgen ervoor dat ik goed weet welke woonsmaak je hebt. Zodat je die stijl straks ook in de tuin zult terugzien.

Ook ontvang ik graag een plattegrond of tekening met de maten van de tuin. Foto’s van de gevel helpen me tijdens het ontwerpen rekening te houden met waar de ramen en deuren zitten.

Plan een afspraak
Tuinontwerp Styling Heroes 3D

MAAK VAN BUITEN EEN VERLENGDE VAN JE WONING

Op basis van je wensen, foto’s en budget ga ik aan de slag en ontwerp 2 verschillende indelingen voor de tuin, inclusief elementen als de beplanting, een terras, borders of een vlonder. Ik creëer een knus loungegedeelte zonder inkijk, een heerlijk terras om te tafelen met vrienden of ’n fijne speelplek voor de kinderen. Met tuinmeubels die goed passen bij je interieursmaak en accessoires die van de buitenruimte die ultieme genietplek maken.

Natuurlijk hou ik bij de ontwerpen rekening met het zonlicht in de tuin, zodat je straks voldoende zon- en schaduwplekjes hebt. Ook wanneer de ruimte beperkt is, is er meer mogelijk dan je denkt. Je ontvangt per mail een pdf-bestand met daarin het tuinadvies, 2 uitgewerkte plattegronden, met een uitgebreide toelichting.

Klinkt goed, dat wil ik
Tuinontwerp Styling Heroes Drone

BIJ DIT TUINADVIES INBEGREPEN

• Moodboard voor het neerzetten van de juiste sfeer.
• Twee verschillende indelingsopties (plattegrond) met uitgebreide toelichting.
• Een persoonlijk tuinadvies, passend binnen de ruimte en rekening houdend met jullie wensen en eventueel bestaande tuinmeubels en bomen of planten.
• Een handige shoppinglijst met suggesties voor tuinmeubels en buitenaccessoires.
• Volop creatieve ideeën voor het toepassen van maatwerk meubels, vlonders of terrassen.
• Optioneel: een extra Zoom- of telefoongesprek voor het stellen van extra vragen.

Investering: per ruimte vanaf €1500,- ex. btw en reiskosten
De reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Amsterdam zijn gratis. Buiten een straal van 30 km rekent Styling Heroes een reistijdvergoeding van 0,30 per km.

Plan een afspraak

FAQ TUINONTWERP EN STYLINGADVIES

+ Ik heb geen tuin, maar een balkon/dakterras, is dit advies geschikt voor mij?
Jazeker. De meeste mensen die ik tot nu toe heb mogen helpen met hun tuinontwerp, hadden een stadstuin of nieuwbouw tuin. Maar als jij een dakterras of balkon hebt, kan ik je ook advies geven om deze buitenruimte zo optimaal mogelijk in te delen. Leuk juist om met je mee te denken!

+ Zitten er ook 3D tekeningen inbegrepen?
Bij het tuinadvies zitten 2 plattegronden. Deze zijn in 2D, maar geven al een gedetailleerd beeld hoe het ontwerp er uit komt te zien. Wil je graag een 3D tuinontwerp? Geef dit dan vooraf of tijdens onze afspraak eventjes aan. De investering hiervoor is 400,- excl.

+ Kun je ook langskomen om de tuin te komen bekijken?
Het kan wel, maar mijn ervaring is dat dat echt niet nodig is. Aan de hand van de voorbereiding kan ik zonder moeite een passend + persoonlijk tuinontwerp voor je maken. En mocht je toch extra vragen hebben, dan kunnen we deze telefonisch of via Zoom bespreken.

+ Geef jij ook advies over de beplanting?
Ja, je krijgt ook advies over de beplanting, maar ik ben geen hovenier. Ik zet vooral de sfeer neer en geef globale adviezen welke soort planten en bomen er het beste bij die sfeer passen. Zo zal ik bij het ene ontwerp bijvoorbeeld meer bamboe adviseren en bij een andere stijl passen leilindes juist weer beter.

+ Ik heb een andere vraag
Neem gerust contact op als je vragen hebt of een offerte op maat wilt ontvangen. Je kunt me bereiken via: susanne@stylingheroes.nl en +31 6 12576607.